Gutten med talentet - Grigor Dimitrov


Grigor Dimitrov begynte å spille tennis i en alder av fem år. Han var enebarn til en fanatisk tennistrener og sportscoach; sportsbakgrunnen er der.
Før sitt inntog på ATP-touren hadde Grigor et imponerende løp på junior-touren. I 2008 avsluttet han som nummer tre i verden, med to juniortitler (Wimbledon og US Open). Imponerende statistikk, men det stopper ikke her. En annen famøs person ble dratt med i Grigor-oppstyret. Peter Lundgren - mannen som trente Federer i overgangsfasen fra talent til legende har tatt over treningsjobben til Grigor Dimitrov. Han har også uttalt at Grigor har mer talent enn Federer selv hadde på samme alder som Dimitrov (et ganske bold statement)!

Vi har sett glimt av talentet hans, i kamper mot spillere blant topp ti, som Gilles Simon og Rafael Nadal hvor han tapte i tre sett eller gav dem en stor utfordring.

Grigor Dimitrov er ingen hype, han er ekte saker, det eneste spørsmålet man kan få lov til å stille seg er om han vil takle alle forventningene som tennisentusiaster har for han. Hvis han gjør, så kan tennisfans kanskje få enda en Roger Federer der ute, i en ny sterkere utgave - Grigor Dimitrov.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar